Remeha

Remeha 

Er zijn 14 producten

Subcategorieën

Casual Dresses

You are looking for a dress for every day? Take a look at

our selection of dresses to find one that suits you.

Evening Dresses
Browse our different dresses to choose the perfect dress for an unforgettable evening!
Avanta

Voor het comfort dat jij verlangt

De compacte Remeha Avanta voelt zich overal thuis. Of je nou in een appartement woont of royale hoekwoning, de Remeha Avanta doet precies wat je van een modern HR-combitoestel mag verwachten en is daarbij ook nog eens prettig geprijsd. De Remeha Avanta is als combiketel leverbaar in drie klassen: CW3, CW4 en CW5

Tzerra

Voor het comfort dat jij verlangt

De basis van de Remeha Tzerra (Plus) wordt gevormd door vertrouwde Remeha techniek en kwaliteit. Mede door de ultra-compacte afmetingen en doordachte opbouw is de Tzerra (Plus) met recht een nieuwe standaard in kwaliteit.

De Tzerra (Plus) is leverbaar als: in CW3, CW4 en CW5 combiketel n Combi Comfort Systeem, incl. de Remeha iSense

Calenta

Superzuinig én altijd behaaglijke warmte en royaal warm water? Krachtig én stil en compact? Innovatieve technologie én betrouwbaar en onderhoudsvriendelijk? Met de Remeha Calenta in huis kun je gerust de allerhoogste eisen stellen aan jouw cv-ketel. Als combiketel is hij leverbaar in drie comfortklassen.

per pagina

Het Remeha Calenta 40 HR Combi Comfort Systeem met iSense klokthermostaat is een moderne combiketel die betrouwbaarheid koppelt aan optimale prestaties. Hiermee zorgt de Remeha Calenta voor een onbezorgde warmte- en warm watervoorziening.

€ 1.210,00

Het Remeha Calenta 40L HR Combi Comfort Systeem met iSense klokthermostaat is een moderne combiketel die betrouwbaarheid koppelt aan optimale prestaties. Hiermee zorgt de Remeha Calenta voor een onbezorgde warmte- en warm watervoorziening.

€ 1.321,49
Toont 13 - 14 van de 14 items