Frezen in cement dekvloer

frezenHeeft u net een nieuwe woning of heeft u wellicht een bestaande woning met daarin een zandcement vloer en wilt u graag vloerverwarming zonder al te hoge kosten? Wij kunnen uw vloerverwarming infrezen in de zand cement dekvloer. Het is dus niet nodig de bestaande vloer uit te breken. Na het frezen en het aanbrengen van de leidingen kunt u plavuizen of een andere vloerbedekking aanbrengen. U kunt er ook voor kiezen de sleuven dicht te laten smeren. Voor het door ons laten infrezen van de vloerverwarming kunt u het contactformulier invullen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op. Vloerverwarming kan als hoofdverwarming dienen maar ook als bijverwarming worden aangelegd.

Werkwijze
Nadat het aantal m² door ons is berekend en in gelijke groepen is verdeeld (iedere groep ongeveer even lang t.b.v. opwarmtijd en weerstand) worden de sleuven ingefreesd o.b.v. het slakkenhuispatroon. Dit gebeurt door middel van een professionele diamantzaagmachine die speciaal is ontwikkeld om sleuven in afwerkvloeren te maken.

Afzuiging
De stofafzuiging gebeurt d.m.v. een professionele industriële stofzuiger waardoor wij zéér stofarm (lees stofvrij) kunnen frezen. Het opgezogen gruis wordt in handelbare zakken buiten gezet zodat dit met de ophaaldienst meegenomen kan worden.