Honeywell Chronotherm Modulation modulerende klokthermostaat

CMT937M1003

Nieuw product

Honeywell Chronotherm Modulation modulerende klokthermostaat

Klant beoordelingen en reviews

Nog niemand heeft een review geplaatst
in deze taal

Geef een beoordeling/review

De Honeywell Chronotherm Modulation (CMT937M1003) levert u optimaal rendement met maximaal comfort. De thermostaat is speciaal ontworpen voor gebruik bij met OpenTherm modulerende cv-toestellen. Via het OpenTherm-protocol informeert de Chronotherm Modulation het verwarmingstoestel over de warmtebehoefte van de ketel. Op basis daarvan wordt het vermogen van het cv-toestel aangepast. Hierdoor wordt een optimale warmtetoevoer gecombineerd met een zo laag mogelijk energieverbruik.

Met het uitgebreide 7-daagse klokprogramma kan voor de hele week een verwarmingsprogramma worden ingesteld. Wakker worden in een koud huis, of energie verspillen door ’s nachts de verwarming aan te laten, behoren tot het verleden. Indien gewenst kan elke dag afzonderlijk worden geprogrammeerd. Voor optimaal gebruiksgemak is elke dag eenvoudig instelbaar.

De Honeywell Chronotherm Modulation thermostaat heeft een zelflerende aanwarming en geeft de zekerheid dat op het gewenste tijdstip de juiste temperatuur al is bereikt. Wanneer de nachten kouder worden houdt de Chronotherm hier rekening mee, en zal de verwarming ’s morgens iets eerder aanzetten. Ook met de zomer- en wintertijd hoeft geen rekening te worden houden, want op de juiste dag verzet de Chronotherm de klok automatisch. Met vakantie en vrije dagen kan met een druk op de knop een ander programma worden ingesteld. Met de timerknop kan voor een bepaalde tijd een temperatuur ingesteld worden.

Belangrijkste kenmerken:
  • Modulerende klokthermostaat
  • Volledig in te stellen 7-daags programma
  • Zelflerende aanwarming
  • Eenvoudige bediening
  • Verlicht LCD display
Eigen BUS-systeem Nee
Aan/uit Nee
Draadloos Nee
OpenTherm Ja

Reviews