Nefit Moduline Easy modulerende slimme thermostaat

7746901786

Nieuw product

Nefit Moduline Easy modulerende slimme thermostaat

De Nefit Easy is een slimme thermostaat die zelflerend is. Uw comfort kunt u op afstand regelen via uw smartphone of tablet, waar u ook bent. Door de unieke aanwezigheidsfunctie kan de Nefit Easy zien wie er thuis is door de aanwezige smartphones in huis te registreren. De verwarming stelt zich hierna automatisch in op de juiste temperatuur.

Klant beoordelingen en reviews

(5/5)
1 beoordeling(en) - 1 review(s)

Bekijk plaatsing
Reviews lezen Geef een beoordeling/review

Dreigt er iets mis te gaan met uw cv-installatie? De Nefit Easy meldt het u direct via de app. Bespaar extra energie met de geavanceerde aanwezigheidsdetectie. De Nefit Easy maakt bovendien inzichtelijk wanneer er efficiënt wordt verwarmd. Ook kunt u zien hoeveel gas u verbruikt voor verwarming en warm water. Met de Nefit Easy thermostaat voorkomt u onnodig hoge energiekosten door slim en inzichtelijk verbruik.

Het stijlvolle design van de Nefit Easy past in elk interieur en is zeer eenvoudig te bedienen. Door de automatische updates wordt de Nefit Easy steeds slimmer door nieuwe functies die beschikbaar komen. Dat alles krijgt u zonder extra bijkomende kosten.

Belangrijkste kenmerken

 • Eenvoudige bediening op afstand met een handige app op uw smartphone of tablet
 • Automatische updates
 • Automatisch individuele voorkeuren
 • Geen batterijen of extra kabels
 • Aanwezigheidsdetectie via smartphones
 • Zelflerende en instelbare klokprogramma’s
 • Automatische melding als cv-toestel niet goed werkt
 • Meldingen doorsturen naar uw installateur met een druk op de knop
 • Service op afstand: uw installateur kan uw Nefit cv-toestel controleren en resetten
 • Beveiliging van uw cv-installatie tegen vorst en legionella
 • Eco-indicator: helpt u extra energie besparen
 • Zonder abonnement
 • Bekijk de video

Let op: Indien de thermostaat op een ander merk CV ketel dan Nefit word geplaatst, dan functioneren sommige uitleesfuncties van de thermostaat niet. Onder de knop Download vind u een bestand met daarin aangegeven de ondersteunende functies van de thermostaat per CV ketel.

Eigen BUS-systeem Ja
Aan/uit Nee
Draadloos Nee
OpenTherm Nee

Reviews

Door (Westerlee, Netherlands) op 07 Jan 2016 (Nefit Moduline Easy modulerende slimme thermostaat) :
(5/5

Fraai vormgegeven slimme thermostaat

Bij een nieuwe CV-ketel hoort natuurlijk ook een nieuwe thermostaat en omdat we wel van moderne gadgets houden deze thermostaat erbij genomen. Ziet er fraai uit en het werkt ook nog prima ! Ook de bediening via je smartphone of tablet werkt vlekkeloos. Heeft ook een openhaard-functie maar die gebruiken we niet omdat je dan elke smartphone van je huisgenoten moet aanmelden en dat is een beetje onzin. Verder is het mogelijk om de thermostaat de temperatuur geheel zelf in te laten stellen: als er niemand thuis is dan wordt de CV op een laag pitje gezet en als er iemand thuis komt dan gaat de temperatuur weer omhoog: voor gezinnen die dagelijks allemaal buitenhuis werken kan het echter wel heel handig zijn. Ook hier weer: werkt op detectie van de aangemelde smartphones.

Nefit Easy thermostaat

Overzicht ondersteunde toestellen en functies

Download (163.24k)