Nefit Proline NxT HRC 24 HR Combiketel met A-label pomp 5,7-22,8 kW CW4

7746901851

Nieuw product

De Nefit ProLine NxT is de kleinste in zijn soort en past overal, ook in een keukenkastje. Hij meet 58 x 35 x 28 cm (hxbxd) en de zijkant mag tegen de muur. Door zijn afmetingen en lage gewicht (19 kg) zijn de plaastingsmogelijkheden ruimer dan van andere ketels. Ook qua onderhoudsgemak wint ProLine NxT het van vergelijkbare toestellen.

Klant beoordelingen en reviews

Nog niemand heeft een review geplaatst
in deze taal

Geef een beoordeling/review

Uniek comfort
Ondanks zijn indrukwekkende energieprestaties, bespaart ProLine NxT niet op comfort. Altijd lekker warm in huis en pijlsnel warm water, dankzij de extra intensieve warmteoverdracht. Dat bespaart energie en voorkomt waterverspilling door wachten bij de kraan. Bovendien doet ProLine NxT zijn werk geruisloos.

10 jaar garantie
ProLine heeft zich bewezen als een van de meest betrouwbare toestellen. Nefit geeft bovendien 10 jaar garantie op de RVS warmtewisselaar, het hart van de ketel en het kostbaarste onderdeel. Verder geldt een onderdelengarantie van twee jaar.

Energiezuinig
ProLine NxT geeft extra hoog rendement op cv en warm water. Met zijn lage standby-verbruik en energiezuinige pomp voldoet het toestel ruimschoots aan de nieuwste energierichtlijnen (2015).

Betrouwbaar
Naast een slim ontwerp met hoogwaardige componenten is Nefit ProLine NxT als enige uitgerust met ProActive Plus. Dit systeem bewaakt continu de werking en de veiligheid. Het toestel gaat intelligent om met veel externe oorzaken van storingen, zoals een druppelende kraan of een te lage CV-druk. U heeft er dus geen omkijken naar.

Flexibel
ProLine NxT is standaard geschikt voor onder andere weersafhankelijk regelen, zoneregeling, CV-eBeheer, balansventilatieunits en toepassing in hoogbouwsituaties met collectieve rookgasafvoer (Overdruk-CLV). Verder is ProLine NxT de ideale basis voor combinaties met duurzame systemen, zoals een zonneboiler of warmtepomp. Uiteraard kan ProLine NxT ook achteraf worden uitgebreid met duurzame componenten voor optimale energiebesparing.

  • Slechts 19 kg
  • Low energie A pomp 75% zuiniger
  • Sifon ingebouwd in toestel
  • Zeer servicevriendelijk
  • Goed toegankelijk voor service doeleinden
  • Multigasblok, 50% zuiniger en voorbereid op toekomstige gassoorten
  • 10 jaar garantie op warmtewisselaar
  • OpenTherm aansluiting
Thermostaat inbegrepen Nee
Warmwaterklasse CW4
Warmtewisselaar RVS
Gaskeur CV rendement 107,6 %
OpenTherm Ja
Doorstroomsysteem Ja
Voorraadhoudend Nee

Reviews

Gerelateerde producten